Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Черна 75-ца 1.8 турбо, да е била за нова генерация в един сервиз в Дружба?
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• зад 12 блок на ТУ тъмно синя 166 стори ми се , че ми махна колегата ?
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

• колега с сребристо gtv ме пусна денс на газкома в Младост,после на Христо Ботев спрях зад една червена пловдивска много натокана 145 с форумен стикер от зад ПВ 8223 МР на 5 сантиметра е от земята,колега как минаваш легналите полицай бре?

Comment

• АР164 - 6622 - към 10 без 10 на околомръсното... карах зад него от стеснението след Симеоновско до микроскопочиното кръгово при Икеа.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            колега с сребристо gtv ме пусна денс на газкома в Младост,после на Христо Ботев спрях зад една червена пловдивска много натокана 145 с форумен стикер от зад ПВ 8223 МР на 5 сантиметра е от земята,колега как минаваш легналите полицай бре?
            Този редовно спира в района на УАСГ, май е студент там... дори по едно време беше с лист на стъклото, че се продава. Много натокан оптичен тунинг, ама малко е предобрен, по мое лично естетско мнение...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• абе то кво натокан брате разглеждах го и от вътре...имаме тема за такива коли в общи...

Comment

• Днес по Данайл Николев Кирето(solider81) и едно червено GTV а на светофара на телевизионната кула една винено червена 159-ка
                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Вчера сутринта БатВас засечен на светофара на "К. Величков" и "Гешов" свирках, свирках, бакшиша пред мен чак се изтегли напред, за да ми направи място, какво ли си вика "тоя лудия отзад е изтрщел"
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                  Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                  Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                  Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                    Случайно да е форумна 1 сива 147ца с номер Р 2804 или нещо от сорта ?
                    хехе....Аз
                    Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                      Вчера сутринта БатВас засечен на светофара на "К. Величков" и "Гешов" свирках, свирках, бакшиша пред мен чак се изтегли напред, за да ми направи място, какво ли си вика "тоя лудия отзад е изтрщел"
                      Ама не беше сутринта, ами към 1.30 максимум 2 през ноща Аз те забелязах , чак като тръгвах. Виждам само кабината на камион и не поглеждам да видя, че си ти
                      А и бях с една колежка до мен на която и се скъса чорпогащника ......и съм се заплеснал нещо.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        Ама не беше сутринта, ами към 1.30 максимум 2 през ноща Аз те забелязах , чак като тръгвах. Виждам само кабината на камион и не поглеждам да видя, че си ти
                        А и бях с една колежка до мен на която и се скъса чорпогащника ......и съм се заплеснал нещо.
                        мискинин
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• с чичо НАССЕР си помахахме на моста за летището веднаха се сетих по хюстънската регистрация голем гъзар бате, требе се снимам с нея и аз ги зарибим пичетата.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            с чичо НАССЕР си помахахме на моста за летището веднаха се сетих по хюстънската регистрация голем гъзар бате, требе се снимам с нея и аз ги зарибим пичетата.
                            Мани заеби, неможеш да караш на отворени прозорци, гаджетата от пешеходните пътеки като спираш по светофарите направо скачат вътре
                            Само дето HACCP не се чете "насер" а "хасъп"
                            Last edited by Tedo; d.m.y г., 18:11.
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Днес една черна Жулиета с чуждестранен номер се мотаеше из Бизнес Парк София.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• ми днеска бях на отворени прозорци яко хеви метъл и така,заглеждат ме срамежливо от време на време викат той къдравелко го хвана му оскуба къдриците от рошене...видех и една 164 сребриста с яки джанти на Ланчия старовремски петолъчки готини не съм я виждал друг път.

Comment

Working...
                                X